Platform Identity Management Nederland (PIMN)

PIMN voor beter identity management

Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

Gegevens gebeurtenis

Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

Tijd: April 28 2016 tot April 29 2016
Locatie: Centraal in het land
Website of map: http://www.imf-online.com/vak…
Telefoon: +31 (0)40 246 02 20
Soort gebeurtenis: training
Georganiseerd door: International Management Forum (IMF)
Meest recente activiteit: 15 Feb 2016

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) – dé Europese standaard op het gebied van privacy

In samenwerking met IAPP (International Association of Privacy Professionals) organiseren wij de Nederlandstalige Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) training. Met de CIPP/E certificering kunt u aantonen dat u kennis heeft van de wet- en regelgeving in privacy en data protection op Europees niveau. CIPP/E wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy.

 

Certified Information Privacy Professional – inhoud training

Deze training, die opleidt voor de ‘Certified Information Privacy Professional/Europe’ titel, bestaat uit 2 dagen. Op de eerste dag worden de geldende privacy principes en thema’s als online privacy en jurisdictie behandeld. Op de tweede dag wordt specifiek ingegaan op de Europese context en specifieke wet- en regelgeving rondom data protection. Ook actuele onderwerpen, zoals het verantwoordelijk omgaan met het verstrekken van gevoelige persoonsgebonden data aan bijvoorbeeld de VS, Cloud Computing en sociale netwerken, worden behandeld.

 

Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) – examen

Na de Certified Information Privacy Professional training is het mogelijk examen te doen en de CIPP/E titel te behalen. Het CIPP/E examen wordt op een groot aantal locaties in Nederland afgenomen. Het examen bestaat uit 80 meerkeuzevragen en duurt 150 minuten. De 2-daagse Certified Information Privacy Professional training behandelt alle onderwerpen die in het examen naar voren komen, desalnietemin dient u rekening te houden met 10 à 15 uur aan examenvoorbereiding.
 
De voucher voor het CIPP/E examen kunt u via onze website bestellen. Deze examenvoucher is 6 maanden geldig. Wanneer u later wilt beslissen of u examen af wilt leggen, dan kunt u de examenvoucher achteraf zelf bestellen via IAPP.
 
Om examen te mogen doen is IAPP lidmaatschap vereist. De kosten van dit lidmaatschap (een jaar) zijn bij het tarief van de training inbegrepen. Gedurende de tijd van uw lidmaatschap ontvangt u onder meer uitnodigingen voor exclusieve privacy webinars en toegang tot het IAPP resource center met privacy gerelateerde content. 

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Platform Identity Management Nederland (PIMN)

Bijwonen (1)

Doe mee op LinkedIn

Vaker een update en goede mogelijkheid om zichtbaar te zijn.

© 2018   Gemaakt door Jaap Kuipers.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden