Platform Identity Management Nederland (PIMN)

PIMN voor beter identity management

Beschikbaarheid OpenASelect software voortgezet

Vanaf heden is de open source applicatie OpenASelect opnieuw beschikbaar gemaakt voor download. OpenASelect is een Access Management applicatie met onder meer support voor SAML, A-Select en OpenID. Authenticatie en autorisatie support is er op basis van A-Select, SAML SP, Radius, LDAP, etc. Het open source karakter van OpenASelect biedt bij uitstek mogelijkheden om protocollen als SAML en A-Select te integreren in andere IT-componenten van een organisatie.

Sinds een aantal maanden is de website van OpenASelect in onderhoud, waarmee de beschikbaarheid van de open source software in het geding is gekomen. Om de toegang tot de software en de sources te continueren, hebben Cozmanova en Magic Choice vooralsnog de basis-componenten van OpenASelect opnieuw beschikbaar gemaakt voor download.

Zowel Cozmanova als Magic Choice hebben uitgebreid ervaring met het toepassen van OpenASelect in verschillende projecten, waaronder in eHerkenning, als OpenID provider, DigiD, PKI, etc. Deze ervaring zal de komende tijd onder meer leiden tot het publiceren van nieuwe open source componenten van OpenASelect, waaronder authenticatiemethoden als SMS One Time Password, Social Logon op basis van Twitter en Facebook.

Over OpenASelect
OpenASelect is ontwikkeld door Alfa & Ariss (nu: Vasco) en als Open Source applicatie beschikbaar gesteld aan de community. OpenASelect levert Identity Provider functionaliteit en kan, middels een modulaire architectuur, tevens
autorisatie en authenticatie regelen.
OpenASelect is ontwikkeld als Java applicatie.

Download
Download OpenASelect van:
http://www.cozmanova.com/node/14
http://www.magicchoice.com/nl/openaselect.php

Contact
info@cozmanova.com (M. Dobrinic)

Links
http://www.openaselect.org/
http://www.alfa-ariss.com/
http://www.vasco.com/

http://www.cozmanova.com/
http://www.magicchoice.com/

Weergaven: 59

Opmerking

Je moet lid zijn van Platform Identity Management Nederland (PIMN) om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Platform Identity Management Nederland (PIMN)

Doe mee op LinkedIn

Vaker een update en goede mogelijkheid om zichtbaar te zijn.

© 2019   Gemaakt door Jaap Kuipers.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden