Platform Identity Management Nederland (PIMN)

PIMN voor beter identity management

Digipost en e-Boks zal beveiligde mail afleveren

Het publiek heeft gekozen leveranciers van veilige digitale brievenbus. Beide Digi Post (Posten Noorwegen) en E-box (Netten en Post Danmark) werd gekozen, en dus klanten kunnen kiezen.

Het doel van het inhuren van meerdere leveranciers is dat het belang van de bevolking zal toenemen:

- Providers zullen strijden om de hoogst mogelijke krijgen om hun mailbox te kiezen. Dit zal helpen meer mensen om een ​​digitale brievenbus in minder tijd dan wanneer slechts een verkoper waren aangegaan kiezen. We willen profiteren van interesse en expertise van marktdeelnemers om oplossingen op de markt, zegt commissaris Groen in DiFi in een verklaring.

Instellingen ontvangen bericht van de directie (DIFI) vrijdagmiddag. Beide zullen een digitale mailbox leveren en te zorgen voor de opslag van elektronische documenten. Daarnaast Digipost leveren messaging provider service.  

Inloggen ook met BankID
reden voor de contracten is de strategie van de digitale eerst in het openbaar. Dit betekent dat bedrijven en bewoners in eerste instantie om het web te gebruiken in hun contacten met overheidsinstanties. Diensten moeten klaar zijn dit jaar.

Om je mail te checken, moet u zich aanmelden via de ID-portal. Sinds november 2012, kan men BankID gebruiken, naast Buypass, MiniD en Commfides. 

- Vrijheid van keuze is een goed principe! Wij geloven dat het een kracht die mensen elektronische ID te kunnen kiezen.Met vier verschillende eID is; MiniD Buypass, Commfides en Bank ID, is de kans groter dat u een oplossing die u graag zullen vinden en dan kiezen om meerdere digitale contact met het publiek hebben, zegt Odd Erling Håberget Bank ID in Noorwegen.

 

Bron https://www.bankid.no/Presse-og-nyheter/Nyhetsarkiv/2014/DigiPost-o...

Vertaling via Google

2014/03/07 15:16

 

Weergaven: 34

Opmerking

Je moet lid zijn van Platform Identity Management Nederland (PIMN) om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Platform Identity Management Nederland (PIMN)

Doe mee op LinkedIn

Vaker een update en goede mogelijkheid om zichtbaar te zijn.

© 2018   Gemaakt door Jaap Kuipers.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden