Platform Identity Management Nederland (PIMN)

PIMN voor beter identity management

Elektronische identiteiten in beweging

Afgelopen twee weken is het aantal deelnemers aan het platform op LinkedIn toegenomen tot 534 en op NING, voor de blog en video's, tot 276. Een uitnodiging staat open voor RDW en Centraal Meldpunt en Informatiepunt Identiteitsfraude en -fouten (CMI). Ik hoop dat het netwerk voor u toegevoegde waarde heeft in nieuwsvoorziening en contacten. De bijeenkomst volgende week bij TNO is vrijwel volgeboekt. De voorbespreking met VECOZO belooft een boeiende presentatie in Delft. CIBG zal met 60.000 UZI passen waarschijnlijk ook van de partij zijn. En met de komst van Ministerie ELI, eHerkenning voor bedrijven valt er vast wel wat te netwerken. Het Ministerie is goed  bezig.

Vorige week gaf PvIB in een druk bezochte presentatie over social media aan dat social media een succes zijn en de nodige beveiligingsvragen met zich meebrengt. Ik denk dat SSO social media sign-on veel kansen en regelwerk met zich meebrengt. De Janrain video over Janrain Capture vind ik in dat verband redelijk confronterend: marketing en singon uitdrukkelijk in één hand?

Na 10 februari gaat PIMN met de Thuiswinkel Organisatie praten hoe we kunnen meedenken en voorlichten. En dan is er ook nog een groepje experts met een publicatie voor 16 juni  aan de slag.

De deelnemers aan PIMN zijn volop in beweging. (CMI melde zich tijdens het schijven van de blog aan: prima dat CMI betrokken is.)

 

… en dan nog met 10 Nederlanders naar Amerika in mei. Het voorjaar is in zicht.

 

Aanmelden voor de LinkedIn groep via

http://www.linkedin.com/groupRegistration?gid=2741

Aanmelden voor Blog en video's via

http://www.pimn.nl/?xgi=2mUygXC5hX1apv

 

jk

Weergaven: 37

Opmerking

Je moet lid zijn van Platform Identity Management Nederland (PIMN) om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Platform Identity Management Nederland (PIMN)

Doe mee op LinkedIn

Vaker een update en goede mogelijkheid om zichtbaar te zijn.

© 2019   Gemaakt door Jaap Kuipers.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden