Platform Identity Management Nederland (PIMN)

PIMN voor beter identity management

e-office neemt aandeel in Vipsnet Identity Management

Bron: http://www.e-office.com/corporate/index/persbericht:_e-office_neemt...

Houten, 6 april 2010 - e-office, the human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, heeft een aandeel genomen in Vipsnet, leverancier van Identity Management (ID)-oplossingen. Met het aandeel in Vipsnet completeert e-office zijn webbased dienstenaanbod. Identity Management biedt gebruikers namelijk zekerheid en bescherming binnen de digitale werkomgeving.

Vipsnet is de eerste 'authenticatie-makelaar' die de mogelijkheid biedt tot authenticatie van de identiteit zonder installatie van dure software. Al vanaf één gebruiker is het mogelijk de oplossing te gebruiken. De kosten zijn laag (abonnement), het is simpel te implementeren en er is een ruime keus uit tokens en toegangsmechanismen.

"Onze samenwerking met Vipsnet past binnen de 'human software' strategie van e-office. Hierbij staat technologie, die het mogelijk maakt dat mensen tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen (samen)werken, centraal. Onze diensten zijn steeds vaker 'Cloud-based'. Dan wil je zeker weten dat, wanneer je met iemand communiceert, je erop kunt vertrouwen dat die persoon of dat bedrijf ook is wie hij zegt dat hij is. Met de mogelijkheden die Vipsnet levert op het gebied van ID Management, zijn wij in staat de klant een veilige werkomgeving te bieden", aldus Roland Hameeteman, directeur e-office.

Robert Esschendal, Chief Technology Officer en mede-oprichter van Vipsnet:"Veilige verbindingen met de servers van organisaties waarin identiteitsgegevens zijn opgeslagen is tegenwoordig een 'must'. Wij voegen technieken toe aan een bestaand netwerk of platform waardoor er meteen een veel hogere beveiligingsgraad wordt bereikt. We zijn zeer verheugd dat we samen met e-office organisaties hiermee nog beter van dienst kunnen zijn".

Weergaven: 12

Opmerking

Je moet lid zijn van Platform Identity Management Nederland (PIMN) om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Platform Identity Management Nederland (PIMN)

Doe mee op LinkedIn

Vaker een update en goede mogelijkheid om zichtbaar te zijn.

© 2018   Gemaakt door Jaap Kuipers.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden