Platform Identity Management Nederland (PIMN)

PIMN voor beter identity management


Van de Qiy website:
Wat zou er gebeuren als al je persoonlijke gegevens veilig bij elkaar staan? Als jouw informatie digitaal naar je toe komt, in plaats van dat jij je gegevens overal zelf moet ophalen? En wat gebeurt er als die gegevens slim met elkaar gecombineerd kunnen worden? Qiy is een digitale omgeving voor iedereen. Een onafhankelijke, veilige en intelligente bewaarplaats, waar je zolang als je wilt controle krijgt over je eigen gegevens.

Je kunt in je Qiy zowel je eigen persoonlijke gegevens opslaan als gegevens van relevante aanbieders ophalen. Binnen je eigen Qiy krijg je inzicht in je persoonlijke situatie doordat organisaties en bedrijven via zogenaamde applicaties hun informatie aan je aanbieden. Naast overzicht ook inzicht krijgen in jouw eigen gegevens? Dat is Qiy!

Je eigen Qiy is 100% van jou. Jij bepaalt wat er in je Qiy komt en welke informatie eruit gaat. Aanbieders van applicaties laten hun kennis los op jouw data binnen je eigen omgeving en weten dus niets van jou tenzij jij ervoor kiest om informatie te delen. Op die manier zijn aanbieders in staat hun relevantie aan te tonen en het verschil te maken.

Jouw Qiy, dat ben jij online

http://www.qiy.nl

Weergaven: 53

Opmerking

Je moet lid zijn van Platform Identity Management Nederland (PIMN) om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Platform Identity Management Nederland (PIMN)

Doe mee op LinkedIn

Vaker een update en goede mogelijkheid om zichtbaar te zijn.

© 2019   Gemaakt door Jaap Kuipers.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden