Platform Identity Management Nederland (PIMN)

PIMN voor beter identity management

Oxford Computer Group wint Microsoft Partner of the Year Identity and Access 2013 award

Den Haag – Het is voor de vijfde keer dat Oxford Computer Group (OCG) de ‘Partner of the Year Award’ van Microsoft wint, en dit jaar in ons vakgebied Identity en Access. Meer dan 3.000 inzendingen werden dit jaar voor de awards ingediend.

"Deze award onderstreept de succesvolle aanpak van Identity and Access Management trajecten door professionals van Oxford Computer Group en onze innovatiekracht. Wij zijn erg trots er op dat we vanuit Benelux team hieraan direct hebben bij gedragen. Dit geeft extra glans aan onze 30ste verjaardag jaar als Oxford Computer Group wereldwijd!" - Jan Over, Managing Partner in Benelux regio.

OCG ontving de officiële bevestiging op dinsdag 21 mei van Jonathan Roskill, Microsoft Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, dat de inzending van OCG gericht op rol mining (het proces om de rollen en rechten van medewerkers binnen een organisatie te bepalen en te controleren) voor een grote verzekeraar heeft gewonnen. OCG heeft hiermee laten zien dat wij een van de grootste verzekeraars van Europa hebben geholpen om aan wettelijke voorschriften te voldoen en om snel in kaart te brengen voor welke systemen en activiteiten het personeel toestemming had.

In zijn felicitatie email, schrijft Jonathan Roskill: "Dit resultaat benadrukt echt jullie uitzonderlijke werk voor het leveren van Microsoft-producten en diensten die een positieve invloed hebben op onze gemeenschappelijke klanten. Ik ben erg te spreken over jullie prestatie."

De award zal worden gepresenteerd in juli op de Microsoft Worldwide Partner Conference in Houston. OCG won eerder de award in 1991, 1993, 1998 en 2008, en was een finalist in 2012, 2011,2010 en 2009.

U kunt hier de alle winnaars en finalisten in alle categorieën van ...

Weergaven: 17

Opmerking

Je moet lid zijn van Platform Identity Management Nederland (PIMN) om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Platform Identity Management Nederland (PIMN)

Doe mee op LinkedIn

Vaker een update en goede mogelijkheid om zichtbaar te zijn.

© 2018   Gemaakt door Jaap Kuipers.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden