Platform Identity Management Nederland (PIMN)

PIMN voor beter identity management

Registreren en controleren met Logis.P DigiDesk

Aan de inschrijfbalie wordt de identiteit, het BSN en het identiteitsdocument van de patiënt gecontroleerd. Logis.P biedt hiervoor de DigiDesk FrontOffice configuratie, waar het identiteitsbewijs wordt gescand en automatisch de volgende controles worden uitgevoerd:
BSN controle,
WID controle,
COV controle,
controle aanwezige gegevens in het ZIS.
De gegevens uit het identiteitsdocument (waaronder in de meeste gevallen ook de pasfoto) worden binnen één minuut automatische overgenomen, waardoor spel- en typefouten tot het verleden behoren. Een enorme efficëntie verbetering én kortere wachtrijen aan de balie zijn het gevolg!

En vervolgens biedt Logis.P de mogelijkheid om specifieke gegevens, zoals bijv. het mobiel telefoonnummer, aan te vullen en op te nemen in het ZIS. En een nieuwe patiëntenpas af te drukken. Een nieuwe patiëntenpas, voorzien van pasfoto, barcode en/of RFID chip, die als visitekaartje voor uw instelling en als identiteitsbewijs voor de patiënt kan dienen. En die beduidend goedkoper is dan de traditionele ponsplaat.

Een verdere optimalisatie biedt Logis.P met de DigiDesk Registratiezuil. Met deze patient self service zuil, heeft de patiënt de mogelijkheid om de registratie zelfstandig uit te voeren. Het hele registratieproces, desgewenst tot en met de uitgifte van de nieuwe patiëntenpas, kan aan deDigiDesk Registratiezuil worden uitgevoerd. Alleen in uitzonderingsgevallen wordt de patiënt nog naar de balie doorverwezen.

De mogelijkheden van de DigiDesk FrontOffice en de DigiDesk Registratiezuil zijn omvangrijk. Van het verstrekken van informatie en het uitgeven van passen tot het afdrukken van uitrijkaartjes voor de parkeerplaats en de 'in-house routeplanner' die de patiënt middels een routebeschrijving of een plattegrond de weg door uw ziekenhuis wijst. Een zinvolle toepassing die ervoor zorgt dat minder mensen in de rij aan de balie staan te wachten!
Bron

Weergaven: 46

Opmerking

Je moet lid zijn van Platform Identity Management Nederland (PIMN) om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Platform Identity Management Nederland (PIMN)

Doe mee op LinkedIn

Vaker een update en goede mogelijkheid om zichtbaar te zijn.

© 2019   Gemaakt door Jaap Kuipers.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden